Barberà, Polinyà, Santa Perpètua i Sabadell estudien l‘arribada d’Amazon a Barberà del Vallès

Els alcaldes de Barberà del Vallès, Polinyà, Santa Perpètua i Sabadell es van reunir  per  analitzar la instal·lació d’un centre logístic d’Amazon a la comarca del Vallès Occidental.

L’Ajuntament de Sabadell ha informat aquest dimecres de la reunió, celebrada en aquesta localitat i que va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, dels alcaldes de Barberà del Vallès, Xavier Garcés, de Polinyà, Javier Silva, i de l’alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel García.

En la trobada es va parlar de diferents aspectes relacionats amb el nou centre i van abordar qüestions com la creació de llocs de treball que comportarà el nou centre i aspectes relacionats amb la mobilitat.

Així mateix, en la trobada es va fer patent la voluntat de fer un front comú entre els municipis per a treballar per la millora global de la mobilitat a la comarca, per la qual cosa els alcaldes van acordar demanar una reunió amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i també impulsar diferents trobades tècniques entre els ajuntaments.

En la reunió d’ahir, els representants municipals van coincidir en la necessitat de millorar les infraestructures de comunicació en el territori i van acordar treballar conjuntament, traslladant les seves reivindicacions davant les administracions superiors.