Barberà recull més de 24 mil quilos d’aliments pel Gran Recapte 2017

Els passats 1 i 2 de desembre es va celebrar arreu de Catalunya una nova edició del Gran Recapte organitzat pel Banc d’Aliments.

A Barberà del Vallès, als 9 punts habilitats per a la recollida d’aliments es van reunir un total de 24.255 quilos d’aliments.

Cal destacar que el Gran Recapte ha comptat novament amb centenars de persones voluntàries als supermercats, que no tan sols recollien els aliments, sinó també informaven a tothom que s’apropava als punts habilitats.

El Gran Recapte d’Aliments és una campanya organitzada conjuntament pels Bancs dels Aliments de Catalunya, associacions sense ànims de lucre amb l’objectiu de redistribuir gratuïtament els excedents alimentaris a persones necessitades del nostre entorn, xifra que es calcula en un 20% de la població catalana en una situació de pobresa. Durant els dies de campanya té lloc la recollida d’aliments bàsics arreu del territori, en el que enguany es van habilitar més de 2.500 punts de recollida, per aconseguir que les persones més necessitades rebin ajuda alimentària.

Font: Ajuntament  de Barberà del Vallès