Barberà ret homenatge a les persones nonagenàries

La Torre d’en Gorgs va ser el lloc escollit per celebrar la festa en la que es va gaudir de l’espectacle ‘Sarsuelum’.

La regidoria del Programa per la Gent Gran de l’Ajuntament de Barberà del Vallès ha volgut retre homenatge, aquest passat diumenge, 10 d’abril, als avis i àvies nonagenaris de la ciutat.

Les persones grans, acompanyades pels seus familiars i per l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay i el regidor de Gent Gran, Francisco Blanco Romero, van poder gaudir d’una jornada que té per objectiu distingir-los per la seva trajectòria vital.

La festa es va iniciar amb un photocall on totes les persones convidades es van realitzar divertides fotografies.  A més, durant la trobada es va gaudir de l’espectacle ‘Sarsuelum’, un muntatge musical que va recollir algun dels millors temes de la sarsuela espanyola i catalana. Els i les àvies van poder gaudir de peces tan conegudes com ‘Granada’, ‘La del manojo de rosas’, o ‘La Gavina’.

L’Alcaldessa de Barberà va dedicar unes paraules personals d’agraïment a les persones homenatjades, i va lliurar a tots els avis i àvies un obsequi recordatori dels seus 90 anys.

Les persones nonagenàries també van disfrutar d’un aperitiu a la Sala Celler de la Torre d’en Gorgs.