Barberà torna a homenatjar a la ciutadania nonagenària

Els avis i àvies que celebren enguany els seus 90 anys van gaudir d’una divertida comèdia teatral i d’un aperitiu envoltats dels seus familiars.

La regidoria del Programa per la Gent Gran de l’Ajuntament de Barberà del Vallès ha volgut retre homenatge, aquest passat diumenge, 7 de maig, als avis i àvies nonagenaris de la ciutat. Com anys enrere, la Sala Celler de la Torre d’en Gorgs va ser el lloc escollit per acollir la trobada familiar.

Els nostres grans, acompanyats pels seus familiars i per l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay i el regidor de Gent Gran, Francisco Blanco Romero, van poder gaudir d’una jornada que té per objectiu distingir-los per la seva trajectòria vital.

Durant la trobada es va gaudir de l’espectacle ‘Somnis de Sorra’, on només amb les mans i la sorra damunt d’un vidre, Borja González va narrar el pas de dues persones en el transcurs de les seves vides, des dels somnis que es creen a la infància, les vivències que apareixen a la maduresa, fins la visió real i retrospectiva que aporta l’experiència viscuda. El muntatge, va fer que les persones presents es transportessin a moments plens d’emocions, a viatjar a diferents llocs del món i a fer una reflexió poètica dels seus propis sentiments, vivències i records.

Tant l’Alcaldessa de Barberà com el regidor van voler dedicar unes paraules personals d’agraïment a les persones homenatjades, i van lliurar a tots els avis i àvies un obsequi recordatori dels seus 90 anys.

Fotografies propietat de l’Ajuntament de Barberà del Vallès