Barberà torna a participar en una nova edició del Cicle de Passejades ‘A cent cap als 100’

Enguany, com a novetat, s’incorpora una jornada de marxa nòrdica que es farà a la nostra ciutat el proper 28 de febrer.

Un any més, l’Ajuntament de Barberà del Vallès a través de la regidoria d’Esports se suma al cicle de passejades ‘A cent cap als 100’, una iniciativa promoguda per la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de fomentar l’exercici, intercanviar coneixements sobre la natura i afavorir les relacions entre les persones més grans de 60 anys.

Enguany participen un total de 58 municipis de la comarca. Totes les passejades programades estan pensades de manera expressa per al col·lectiu de la gent gran. Així doncs, s’inclouen excursions adaptades a les seves possibilitats, amb uns recorreguts suaus i assequibles per pistes forestals o camins de muntanya en distàncies d’entre 6 i 9 km i de durada aproximada de 3 hores.

Novetats per l’edició 2018

En l’edició d’enguany, s’ha incorporat la marxa nòrdica, un esport que aporta molts beneficis i que consisteix a caminar amb dos bastons, amb el què s’aconsegueix implicar la musculatura de la part inferior i superior del cos. La jornada marxa nòrdica serà la que se celebrarà a Barberà del Vallès. Per la seva pràctica, la Diputació de Barcelona subministrarà els bastons a totes les persones participants.

Les persones interessades en participar en qualsevol de les jornades poden inscriure’s en les Oficines de la Secció d’Activitat Física i Esports de l’Ajuntament de Barberà, ubicades en la Instal·lació Esportiva Municipal Can Llobet (passeig Doctor Moragas, 268-270, en horari de 9 a 12h i de 17 a 19h). Les inscripcions es realitzaran una setmana abans de la data de la passejada. Les places estan limitades a un total 52 persones per passejada.

Calendari de passejades:

  • 31 de gener de 2018 – Santa Perpètua de Mogoda
  • 28 de febrer de 2018 – Barberà del Vallès
  • 21 de març de 2018 – Les Masies de Voltregà

Font: Ajuntament de Barberà del Vallès

Imatge d’arxiu