Barberà, Vila Florida, distribueix 1.000 plantes entre el veïnat de la ciutat

Aquest diumenge, la plaça de la Vila s’ha omplert de color amb el repartiment de 1.000 plantes de flor de temporada, de diferents espècies, entre la ciutadania de Barberà.

A les 10 del matí es va instal·lar la carpa a la plaça de la Vila, promoguda per la Regidoria de Territori i Medi Ambient, amb tècnics municipals i el seu el responsable polític, Fabià Díaz-Cortés, que van fer la distribució de les plantes i van informar al veïnat que, Barberà del Vallès forma part de Viles Florides, un projecte que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la flor i la planta ornamental, i propiciant espais agradables i posa en valor la protecció dels espais verds, la millora de la qualitat de vida i la conscienciació social vers polítiques sostenibles.

L’Ajuntament, a través de la Regidoria de Territori i Medi Ambient, a més de posar especial èmfasi en la dotació de plantes amb flor en els espais verds públics i algunes rotondes viàries, vol convidar a particulars, escoles, entitats i comerços a unir-se a la iniciativa i estendre la promoció de les flors a tots els indrets de la ciutat on sigui possible.

I Concurs de Viles Florides a Instagram

Des de Viles Florides s’ha endegat el I Concurs Florit de Viles Florides a Instagram. Perquè es vol que aquesta primavera s’ompli de flors, natura i verd urbà.

Si vols participar, penja les teves imatges amb l’etiqueta #concursflorit i no us oblideu de citar a @vilesflorides. Podràs guanyar tres lots de jardineria valorats en 50, 100 i 150€.

Hi ha temps per a compartir fotografies a Instagram fins el 30 de juny!

PARTICIPA!!!!

Fotografies cedides per l’Ajuntament de Barberà del Vallès