Baricentro, 38 anys a Barberà del Vallès

Baricentro compleix un any més! I ja sumen 38 anys. 38 anys al costat de vosaltres, compartint històries, moments, gaudint del dia a dia. Com qualsevol aniversari que es precie ho anem a celebrar d’una forma molt especial des del 26 de març al 21 d’abril… estem d’aniversari! Comptarem amb activitats per a tots els públics. Els nens tindran els seus tallers infantils amb temàtica d’aniversari, la visita de la gata Misha del Super3 i un gran parc infantil amb escenografia de l’Antic Egipte amb moltes atraccions.

També tindrem tallers per a tots els públics, un taller d’imatge personal on ens donaran consells per obtenir els millors resultats; un taller de costura amb temàtica de Sant Jordi amb una coneguda bloguera; un taller infantil de robòtica on aprendre sobre aquest fantàstic i increïble món i un taller/ exhibició de ball per més majors. Al costat del professor Txiki Bastida aprendrem a moure’ns al ritme de bachata i salsa.

I per finalitzar aquest gran i llarg aniversari tindrem una festa el dia 21 d’abril amb imflables i pintacaras perquè els més petits gaudeixin. I com en tots els aniversaris, també tenim regal. Sortegem una targeta de 500€ d’una manera molt senzilla, per cada comprar igual o superior a 20€ rebràs un codi alfanumèric que introduir en la nostra App de Facebook. Com veureu hem pensat en tot perquè sigui una celebració molt especial, una celebració com us mereixeu. Us esperem!”

Font: Baricentro