Baricentro celebra el seu aniversari aquesta Setmana Santa

El Centre Comercial Baricentro compleix 37 anys a l’abril i aquest any, coincidint l’aniversari amb Setmana Santa, han preparat activitats per a diferents edats i per a tots els gustos.

Del 8 al 22 d’abril Baricentro oferirà activitats, premis i entreteniment. Bestial Wolf farà una exhibició de riders i adaptaran un circuit perquè els més petits puguin provar els seus dots amb l’scooter. També hi haurà una gimcana que recorrerà tot el centre comercial i posarà a prova el treball en equip ja sigui amb la família o amb un grup d’amics. Els nens podran seguir gaudint dels tallers gratuïts temàtics, amb motius de Setmana Santa i també de commemoració de l’aniversari. A més trobareu un espai lúdic infantil dedicat als dinosaures on els nens podran divertir-se.

Junt amb la Creu Roja i el Banc de Sang, Baricentro se sumarà a una jornada de donació de sang coincidint amb els dies previs a Sant Jordi, tenint com a objectiu aconseguir el major nombre de donacions possibles.

A més hi haurà regals, sorteig d’entrades per a festivals o concerts, targetes regals… tot el que en una festa d’aniversari no pot faltar. I per descomptat les botigues oferiran descomptes i promocions especials per festejar l’aniversari. En definitiva una bona proposta per a aquests dies de Setmana Santa.