La nova pel·lícula dels ídols del K-pop BTS arriba a Catalunya Entre el 7 i l‘11 d’agost, sales de cinema de 16 ciutats catalanes projectaran ‘Bring the soul’, la tercera producció cinematogràfica de la banda.

El fenomen mundial del K-pop aterra a les sales de cinema catalanes. A partir d’aquest dimecres, 7 d’agost, la tercera pel·lícula de la banda sud-coreana BTS, ‘Bring the soul: themovie’, serà projectada en 16 ciutats de Catalunya fins al dia 11. Es tracta d’una producció conjunta de Big HitEntertainment Co. Ltd. amb Camp Entertainment dirigida per Jun Soo-Park, qui també es va encarregar de ‘Burn theStage: the movie’, l’anterior film dedicat a la ‘boy band’.
La pel·lícula, de 105 minuts de durada i amb entrades a la venda en la web oficial, promet una experiència única per als fans de BTS. En ella es mostra a la banda en un terrat de París després de finalitzar el seu ‘tour’ europeu, ‘LoveYourself’, en el qual van realitzar 24 mediàtics concerts en 12 ciutats. Allí, els nois parlen entre ells i expliquen les seves històries personals i ambicions desconegudes, oferint a l’espectador una mirada més íntima i personal dels ídols quan estan allunyats dels focus.
S’espera que, igual que l’anterior cinta (la qual va facturar 18,5 milions de dòlars), aquesta també es torni un taquillazo. Això és degut al gegantesc impacte que ha tingut BTS en la indústria musical, arribant a captivar a milions de fans (un col·lectiu que s’autodenomina ARMY)amb la seva mescla heterogènia de diferents estils com hip-*hop, heavy metall i electropop.

A Espanya, el fenomen del K-pop també està molt estès i Catalunya és segurament el nucli que concentra més entusiastes del pop sud-coreà. Prova d’això és que un altre grup d’èxit procedent de Corea del Sud, Blackpink, ja es va passar per Barcelona aquest mateix any per a actuar en directe en el Palau Sant Jordi. Dóna la casualitat que tant les noies d’aquesta banda com els joves ídols de BTSocupen un lloc entre els 10 primers llocs de la llista Social 50 del portal Billboard, la fi del qual és mesurar la popularitat dels artistes en les xarxes socials.

Els fans de BTS i els interessats a descobrir a aquests ídols juvenils podran veure la seva pel·lícula als cinemes de Barberà del Vallés.