Busquen joves per treballar al metall

El Consell Comarcal i l’empresa del sector del metall i automoció DOVER, de Barberà, estan portant a terme una sèrie de xerrades informatives als instituts de la comarca que imparteixen les especialitats formatives d’aquest sector. L’objectiu és donar a conèixer als joves la possibilitat d’incorporar-se a l’empresa per cobrir 12 vacants de feina amb joves que finalitzin aquest any el Cicle Formatiu de Grau Mig.

L’oferta s’emmarca en el programa Fem Ocupació per a Joves, que té per objectiu facilitar la inserció laboral dels joves entre 18 i 29 anys de la comarca, i cobrir les necessitats de les empreses. La incorporació està prevista per l’octubre. Ja s’han realitzat sessions informatives a l’institut dels Salesians de Terrassa i a l’IES Jaume Mimó de Cerdanyola del Vallès.

Troqueleria Dover és una empresa del sector de l’automoció ubicada a Barberà del Vallès des del 1979. Es dediquen al disseny i la producció de components de l’automòbil. El 2016 ja es van cobrir un total de 29 llocs de treball de la mà del Consell Comarcal. La meitat passen enguany a llocs de treball indefinit.

Font: CCVO