Campanya de neteja dels contenidors i les seves ubicacions

L’Ajuntament de Barberà recorda que evitar deixar residus a terra ajuda a mantenir les ubicacions dels contenidors més netes i ocasiona menys molèsties.

Durant la passada setmana es van realitzar les neteges interiors periòdiques dels contenidors de la fracció resta i de l’orgànica. A més, a partir d’aquesta setmana s’estan netejant les bases dels contenidors i les ubicacions, per retirar els residus que hagin quedat sota d’aquests.

Durant la realització d’aquest treballs és possible que hi hagi talls o afectacions puntuals de trànsit, que es miraran de minimitzar al màxim. L’Ajuntament de Barberà recorda que evitar deixar residus a terra ajuda a mantenir les ubicacions dels contenidors més netes i ocasiona menys molèsties de males olors i problemes de salubritat.

Especialment s’ha d’evitar deixar mobles i trastos recolzats als contenidors. Per la seva recollida controlada poden trucar al telèfon del servei de recollida 93 729 35 36, evitant deixar residus incontrolats al carrer, que poden quedar-se dies sense retirar de la via pública, amb les molèsties que poden ocasionar per la ciutadania.

També es realitzen manteniments per millorar l’accessibilitat als contenidors (verificació dels pedals d’obertura dels contenidors, reposició de tapes, canvis de contenidors que es troben en mal estat).

FONT: Ajuntament de BdV