Teatre familiar demà diumenge 8 d’abril amb ‘El molinet màgic’

L’escenari del Teatre Municipal Cooperativa tornarà a viure un cap de setmana de molta activitat amb dues propostes teatrals.

Així, la temporada continua aquest divendres dia 6 d’abril (21.30h)amb el muntatge McGuffin, de la companyia Vania Produccions.

Sota la direcció de Carlos Latre i protagonitzada per l’actriu barberenca Mònica Pérez Blàzquez i per l’actor Jordi Ríos GravalosaMcGuffin agafa el nom d’un terme que el director de cinema Alfred Hitchcock va inventar com a excusa argumental que motiva els personatges i el flux d’una història, tot i que en realitat no té gens de rellevància.

Segons Jordi Ríos i Mònica Pérez, McGuffin és un thriller en clau d’humor, una gamberrada. Un espectacle molt divertit en què dos personatges intenten resoldre un cas dins el seu món absurd. És també una picada d’ullet al món del cinema a través d’alguns dels films més emblemàtics.

Diumenge dia 8 (12h), serà el torn del teatre familiar amb El molinet màgic, d’Engruna Teatre, un espectacle que parla de la sort que tens quan tens sort, i de la mala sort que tens quan en vols tenir massa. El molinet màgic és una adaptació del conte tradicional El molinet de sal.

A l’obra, escrita i dirigida per Oriol Puig, Ruth García i Mireia Fernàndez, i protagonitzada per elles mateixes i Anna Farriol, es juga amb diversos elements escènics, plàstics i poètics (titelles, objectes i projeccions), per tal de potenciar l’imaginari i la creativitat de tots els públics.

Informació i entrades per a McGuffin i El molinet màgic, disponibles a la web del Teatre Municipal Cooperativa.

Font: Ajuntament de BdV