Carta d’agraïment a la ciutadania per la col·laboració amb els avis i àvies de la Residència La Romànica

Benvolgudes,
Benvolguts,

El passat dimecres, a la nostra ciutat es va produir un incendi a l’interior del pàrquing de l’edifici on hi ha la Residència i Centre de dia La Romànica. Per aquest motiu es va haver d’evacuar els avis i àvies residents, amb l’ajuda de tots els serveis públics, però també amb l’inestimable ajuda de tots els veïns i veïnes que van assebentar-se de l’incident.

En nom de l’Equip de Govern i el meu propi, agraïm al personal de la residència, als efectius del Cos de Bombers, als Mossos d’Esquadra, a la Policia Local, al Grup de Joves del Casc Antic, a  l’Associació de Veïns i Botiguers del Casc Antic, a la Brigada d’Obres, al personal de Sabemsa, als veïns i veïnes que van portar estufes i mantes per a les persones que s’evacuaven de la residència i a Tallers Ramos que va obrir les portes del seu establiment per acollir als avis i àvies.

Agraïm també a totes les persones que heu acompanyat i acollit a la gent gran de la Residència i Centre de dia La Romànica, en aquests moments d’incertesa.

Gràcies a tots i a totes per la vostra professionalitat, pel vostre rigor a l’hora de treballar, per la vostra coordinació, per treballar incansablement. Gràcies per ser-hi.

La vostra solidaritat, la vostra generositat i el vostre altruisme, han fet palès, com en altres ocasions, que, en situacions com aquestes, la ciutadania no està sola i que sempre hi ha algú disposat a ajudar i a fer costat.

Sílvia Fuster Alay
Alcaldessa
Barberà del Vallès, 12 de gener de 2017