Charter obre 4 súpers, un d’ells a Barberà del Vallès

Amb aquestes inauguracions, la franquícia de Consum aconsegueix les 27 obertures en el que va d’any.

Charter, la franquícia de Consum, ha obert en una setmana quatre nous supermercats: un a Coix (Alacant), dos a la província de Barcelona, concretament, a Badalona i Barberà del Vallès, i un altre a Algemesí (València), amb els quals aconsegueix les 27 obertures en el que va d’any. Tots són les primeres botigues que Charterinaugura en aquestes localitats.

El Charter de Coix, de 150 m2, està situat en el Passeig Príncep d’Astúries, s/n, en una estació de servei, per la qual cosa obrirà tots els dies de l’any, 24 hores. El d’Algemesí, de 300 m2, situat en la cooperativa Copal, al carrer Copal, nº1, obrirà de dilluns a dissabte de 7 a 21 h i els diumenges de 9 a 14 h. Amb aquestes obertures, Charteraconsegueix els 12 súpers a la província d’Alacant i els 107 en la de València, amb els quals suma 150 en tota la Comunitat Valenciana.

Per part seva, el Charter de Badalona, de 299 m2, està situat en l’avinguda Martí Pujol, núm. 641 i obrirà de dilluns a dissabte de 9 a 21 h. La nova botiga de Barberà del Vallès, té 270 m2 i està situada en el Passeig Doctor Moragues, núm. 203-205. El seu horari d’obertura és tots els dies de 9 a 22.30 h. Amb aquestes inauguracions, l’ensenya aconsegueix els 67 súpers a la província de Barcelona i els 88 a Catalunya.

Tots els Charter disposen de servei de fleca, secció de fruites i verdures, xarcuteria i carnisseria en autoservei, una àmplia gamma de productes Consum i varietat de marques.

Font: FoodRetail & Shoppers

Fotografia d’un dels súpers