Cinefòrum: Chicas nuevas 24 horas

Amb aquesta activitat es dóna el tret de sortida al Programa d’activitats del 25 de Novembre, Dia Internacional contra la violència vers les dones.

El passi del documental, organitzat per l’Associació Dones Braç a Braç, comptarà amb la presència de la seva directora i guionista, Mabel Lozano Garica.

Com cada any Barberà del Vallès presenta un extens programa d’actes en commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència vers les Dones. Un cicle de tallers, cinefòrum, documentals, música i teatre organitzat per l’Ajuntament de Barberà i entitats del municipi, amb l’objectiu de mostrar el seu compromís conjunt de lluita contra qualsevol tipus de violència masclista.

La primera activitat, a càrrec de l’Associació de Dones Braç a Braç, es durà a terme el proper dilluns, 5 de novembre a les 17.30h a l’Auditori Maria Feliu. Es tracta de la projecció del documental Chicas nuevas 24 horas, dirigit per la  guionista i actriu, Mabel Lozano Carica. 

Chicas nuevas 24 horas s’endinsa en uns dels negocis il·lícits més lucratius del món, la trata de dones amb finalitats d’explotació sexual, que mou cada any 32 mil milions de dòlars. L’ONU calcula en 2,4 milions les víctimes de trata d’éssers humans de les quals el 79% són dones i nenes que han estat introduïdes a Europa per ser explotades sexualment.

Aquest documental, fet a Espanya, Argentina, Colòmbia i Perú, ha estat nominat com a Millor Pel·lícula Documental a l’edició dels Premis Goya de 2016.

Cal recordar que per accedir a la sala caldrà presentar l’entrada, que es pot recollir prèviament a les Oficines d’Atenció Ciutadana o a l’Auditori el mateix dia de l’activitat.

El cinefòrum tindrà lloc a l’Auditori Maria Feliu, del Casal de Cultura, c/Nemesi Valls, 35, 1r pis, de Barberà del Vallès.

Activitat gratuïta. 

Acte: Cinefòrum: Chicas nuevas 24 horas

Dia: Dilluns, 5 de novembre

Hora: 17.30h

Lloc: Auditori Maria Feliu

Casal de Cultura

C/Nemesi Valls, 35 1r pis

08210 – Barberà del Vallès

Per conèixer totes les activitats consulta el programa organitzat per commemoració el 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència vers les Dones. 

 FONT: BdV.cat

Mabel Lozano, guionista y directora