Cinefòrum: ‘La Estación de las Mujeres’

El proper dimecres, 9 de novembre es projectarà la pel·lícula La estación de las mujeres a l’Auditori Maria Feliu. L’acte, organitzat pel Programa Municipal de Polítiques per a l’Equitat de Gènere de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, està emmarcat dins del progama d’activitats per commemorar el 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència envers les Dones.

La estación de las mujeres, dirigida per Leena Yadav, tracta sobre la història de quatre dones que viuen a Gujarat, un poblat de l’Índia, esclavitzades per les tradicions ancestrals i patriarcals del seu poble.
Per aquest motiu, un dia, gràcies a l’amistat i el suport mutu entre elles, decideixen donar un pas definitiu i fugir de la violència i la misogínia, prenent el camí cap a la llibertat.

Per poder accedir a la sala caldrà presentar l’entrada, que es pot recollir prèviament a les Oficines d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Barberà del Vallès o el mateix dia a l’Auditori Maria Feliu. 

S’ofereix servei gratuït de guarderia que cal sol·licitar amb un mínim de 48 hores d’antelació al Programa Municipal de Polítiques per a l’Equitat de Gènere (Plaça de la Vila, 1, baixos dreta, telèfon 93 729 71 71 Ext. 266) o a les Oficines d’Atenció Ciutadana al recollir les entrades.

Acte:     Cinefòrum  La estación de las mujeres

Dia:      dimecres, 9 de novembre de 2016

Horari: 18 h

Lloc:     Auditori Maria Feliu

c. Nemesi Valls, 35, 1r.

08210 – Barberà del Vallès