El Club Ciclista del Vallès organitzà el II Gran Premi Barberà del Vallès

L’esdeveniment esportiu, que va reunir a centenars d’esportistes, es va celebrar diumenge als voltants de la ronda Santa Maria.

Es van disputar diferents competicions classificatòries com la Copa Critèrium élite sub/23, Màster 30 i Xallengue Veterans 40/50/60.

Aquest diumenge, 16 de juliol, el Casc Antic de Barberà s’ha omplert de ciclistes vinguts d’arreu de Catalunya per participar en algunes de les competicions que acull el II Gran Premi Barberà del Vallès que organitza el Club Ciclista del Vallès.

Les proves, que es van disputar als voltants de la ronda Santa Maria, eren classificatòries. Centenars de ciclistes van competir en la Copa Critèrium élite sub/23, Màster 30 i Xallengue Veterans 40/50/60.

També, com és habitual, es va organitzar una competició de veterans que va constar de 24 voltes al circuit; i la prova no federada de categoria infantil i aleví, amb 5 voltes i oberta a nens i nenes de 6 a 12 anys.

El Club Ciclista Vallès  organitza aquesta cursa per segon any consecutiu,  juntament amb la Federació Catalana de Ciclisme, amb l’objectiu de promoure la pràctica del ciclisme entre la població barberenca així com oferir la possibilitat de gaudir, aquells que no el practiquen, d’una competició professional.

Font : Ajuntament de Barberà del Vallès