Comença la temporada d’estiu a les piscines de Barberà

Els barberencs i les barberenques podran gaudir a partir d’aquest cap de setmana de les piscines exteriors de la IEM Can Llobet.

El proper dissabte 16 de juny es dona pas a la temporada d’estiu amb l’obertura de les piscines exteriors a les instal·lacions Esportives Municipals de Can Llobet.

La ciutadania podrà gaudir de les piscines exteriors de Can Llobet cada dia de la setmana en horari de 10.30 a 20h fins el dimarts 11 de setembre inclòs.

El preu de l’entrada puntual d’un dia es manté en 4,50€ per a persones adultes. Els infants i joves d’entre 4 i 17 anys, gent gran, pensionistes i persones amb diversitat funcional tenen un descompte en el preu de l’entrada (3 euros). Cal recordar que no s’admet el pagament en efectiu degut a l’aplicació de la Llei de Transparència i Seguretat en l’Administració Pública.

Existeixen diverses opcions d’abonament per a les persones interessades; els abonaments de temporada sencera, abonament per mesos (juliol, agost) o els abonaments de 10 passis a preus especials. Les persones amb abonament total poden accedir amb el carnet de soci/a sense cap càrrec.

Els abonaments es poden adquirir a la recepció de la IEM Can Llobet de dilluns a divendres o de Maria Reverter de dilluns a diumenge en horari d’atenció al públic.

Per a més informació sobre taxes, inscripcions i abonaments, cal posar-se en contacte amb la regidoria d’Esports de Barberà del Vallès (Passeig Doctor Moragas, 268-270, Tlf.: 93 729 19 27 – 93 729 19 87).

Font:  Notes de prensa de l’Ajuntament de Barberà del Vallès i fotografía d’arxiu.