Complicitat en la Festa de la Tardor de la Gent Gran

Més d’un centenars de persones, entre voluntàries i homenatjades, van gaudir d’una tarda de festa que va organitzar un any més l’AVV Can Gorcs II.

Amb aquesta jornada, l’entitat ret homenatge a la gent gran de la ciutat pel seu treball “en fer progressar la nostra societat”.

Aquest dissabte, 15 d’octubre, l’Associació de Veïns Can Gorcs II va organitzar una de les festes més tradicionals que organitza l’entitat, la Festa de la Tardor destinada a la Gent Gran.

Amb aquesta jornada l’entitat veïnal ret homenatge a totes les persones de la tercera edad de la ciutat que han treballat per “fer progressar la nostra societat “.

En la festa enguany l’AVV Can Gorcs va reunir a un total de 95 persones que van comptar amb el suport de prop d’una trentena de voluntaris i voluntàries que any rere any preparen aquesta diada amb proximitat i complicitat amb els homenatjats.

Les activitats es van iniciar a les 17.30h amb un berenar que va estar seguit d’un ball acompanyat per lamúsica del Duet Màgic.

A les 20h es va realitzar el lliurament de plaques commemoratives a dues de les persones de més edat.  El lliurament va estar present el tinent d’Alcaldia, Pere Pubill i Linares així com diferents membres de la Junta de l’AVV Can Gorcs II.