Concentració dimecres 25 a les 19 h ‘Barberà diu prou a la violència vers les dones’

Un cop més, l’entitat barberenca vol manifestar públicament el rebuig davant la violència masclista i expressar la solidaritat amb les dones i infants que la pateixen.

Dones.com convida a tota la ciutadania a concentrar-se i mostrar la seva repulsa contra les violències masclistes.

L’Associació per a la Igualtat Dones.com de Barberà del Vallès torna a convocar pel proper dimecres, 25 de juliol una nova concentració per mostrar el seu rebuig davant la violència masclista i expressar la solidaritat amb les dones i infants que la pateixen.

L’entitat, que organitza aquestes concentracions cada dos mesos des de l’any 2004 sota el lema ‘Barberà diu prou a la violència vers les dones’, vol conscienciar així sobre aquesta xacra social que any rere any provoca nombroses víctimes.

La concentració es portarà a terme a les 19h a la Plaça de la Vila.

Cal recordar que l’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya a través del telèfon 900 900 120 atén les demandes relacionades amb qualsevol forma de violència contra les dones en diversos idiomes, de forma gratuïta i confidencial, les 24 hores tots els dies de l’any.

Tanmateix, l’Ajuntament de Barberà del Vallès ofereix atenció a les dones que ho puguin necessitar a través del SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones), ubicat al Casal de Cultura (c/Nemesi Valls, 35, 2a planta). Cal demanar cita prèvia trucant al 93 729 71 71, Extensió 262.

Més informació dels actes i concentracions a:  Associació per a la Igualtat Dones.com

Font : Ajuntament de BdV