Conferència i presentació del llibre ‘El buentrato como proyecto de vida’

L’Oficina de Polítiques de Gènere organitza aquesta activitat dins del programa commemoratiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

L’activitat es desenvoluparà dimecres, 19 d’abril a les18h a la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà.

La Biblioteca Esteve Paluzie torna acollir una nova activitat en commemoració del Dia Internacional de les Dones.

El proper dimecres, 19 d’abril a les 18h, es durà a terme la conferència i la presentació del llibre ‘El buentrato como proyecto de vida’ a càrrec de la seva autora, Fina Sanz Ramón, psicòloga, sexòloga i pedagoga

Durant la conferència, la Fina Sanz Ramón ens donarà a conèixer el concepte i significat del bontracte. Tal com ella diu si volem deixar el model del maltracte, cal tenir un altre model alternatiu. Cal crear un altre concepte, altres continguts, valors i comportaments: el model del bontracte”. 

Ens proposarà un model de convivència basat en el bontracte que ha d’estar present a l’espai personal, relacional i social.  Això vol dir canviar creences, valors i conductes que reprodueixen el maltractament. Per tant, cal crear valors que afavoreixin el desenvolupament personal i unes relacions humanes, socials i amb la naturalesa des del respecte a la diferència, la cooperació i la solidaritat, l’armonia i la pau.

Aquesta proposta aporta claus per a la reflexió, la discussió i la creació d’un model més saludable de convivència en totes les àrees de la vida quotidiana.

Aquesta  proposta revolucionària sintetitza la metodologia que està duent a terme des de fa dècades i que suposa una veritable transformació personal i social.

Es podran adquirir exemplars del llibre en la mateixa sala on tindrà lloc l’acte, que signarà l’autora al finalitzar l’activitat.

Acte: Conferència  i presentació del llibre: ‘El buentrato como proyecto de vida’

Data: Dimecres, 19 d’abril de 2017

Hora: 18h

Lloc: Biblioteca Esteve Paluzie

Plaça de la Constitució, 8

0210 – Barberà del Vallès