Continua la VI Mostra de Teatre Amateur aquest cap de setmana amb ‘El Avaro’

Aquest cap de setmana dissabte 9 (21.30h) i diumenge 10 de febrer (18.30h) continuarà la temporada de la VI Mostra de Teatre Amateur al Teatre Municipal Cooperativa amb l’espectacle El avaro, a càrrec del grup de teatre barberenc Taula de Teatre.

La VI Mostra de Teatre Amateur és una iniciativa amb l’objectiu de posar en valor la tasca de les companyies de teatre amateurs i donar la possibilitat de poder actuar a l’escenari del TMC, tal i com ho fan els companyies artístiques professionals.

Sinopsi

El personatge d’Harpagon no mereix un altre qualificatiu que el d’avar. Tal és la seva cobdícia que exigeix a qui hi ha sota el seu sostre, que visquin en condicions miserables, amb la finalitat de no gastar ni una moneda dels seus acabalats estalvis. Adora els diners per sobre de qualsevol cosa i els seus fills són els que més pateixen per allò. Sobretot, quan imposa a la seva filla un futur de servitud i un matrimoni de conveniència al seu fill. El dringar dels diners per sobre de les raons del cor. Però per a la desgràcia de l’avar, els seus fills idearan un pla per desfer la seva voluntat.

Aquesta és una versió lliure de la clàssica comèdia de Molière.

Les entrades, que tenen un preu de 6 euros (anticipada) i 8 euros (dia de l’espectacle) ja es poden adquirir a la web del Teatre Municipal Cooperativa i a la taquilla del teatre, de dimarts a divendres no festius de 17.30 a 20.30 hores i dies d’espectacle des de dues hores abans de l’inici.

Font: Ajuntament