Convocatòria ajuts rehabilitació 2017

El Consorci Metropolità de l’Habitatge ha obert una convocatòria d’ajuts per a la millora de l’accessibilitat en edificis plurifamiliars. Aquesta convocatòria subvenciona la instal·lació d’ascensors, plataformes elevadores, la creació de rampes i qualsevol actuació que millori l’accessibilitat.
L’ajut és del 50% del cost de l’obra, inclosos els honoraris tècnics.
Per sol·licitar aquests ajuts cal que la propietat encarregui la gestió a un tècnic o una tècnica, que serà qui tramiti la fase prèvia dels ajuts al seu col·legi professional. El termini per sol·licitar aquest informe d’idoneïtat (fase prèvia) acaba el 15 de setembre, o abans en cas que s’esgoti la dotació econòmica.
Un cop obtingut l’informe d’idoneïtat, cal adreçar-se a l’Oficina Municipal d’Habitatge per a presentar la sol·licitud dels ajuts abans del 29 de setembre.
Recordem que aquests ajuts són compatibles amb els que ofereix l’Ajuntament de Barberà del Vallès, sempre que l’import dels dos ajuts no superi el cost de les obres.
Per a qualsevol consulta podeu posar-vos en contacte amb l’oficina per correu electrònic, per telèfon, o si ho preferiu, visitant l’oficina a:
Oficina Municipal d’Habitatge de Barberà del Vallès
Av Verge de Montserrat, 60 Baixos
08210 Barberà del Vallès
Telèfon: 937194120
Horari d’atenció al públic:
De dilluns a divendres de 9 a 14 h
Dimecres de 9 a 14  i de 16  a 18 h