El Cor Kulkuset, un dels més antics de Finlàndia, visita Barberà

L’actuació es portarà a terme aquest dijous, 27 de juliol a les 20.30h en el Teatre Municipal Cooperativa. 

A l’escenari també pujarà la coral barberenca Louis Vuitton.

Aquest dijous, 27 de juliol, el Teatre Municipal Cooperativa de Barberà del Vallèsacull un concert coral a càrrec de dues corals. Per una banda, es podrà gaudir de l’audició del Grup Mix Kulkuset, un dels cors mixtos més antics de Finlàndia. Fundat al 1918, la formació està dirigida per Heidi Gräsbeck. El cor interpretarà un repertori versàtil en el qual la música finlandesa està molt pressent. Kulkuset ha desenvolupat també un repertori que prové de fonts diverses i que inclou des de música antiga fins a composicions contemporànies.

Tanmateix, l’audició comptarà amb un dels grups corals més antics de Barberà, la Coral Louis Vuitton, que va néixer l’any 1994 a iniciativa d’un grup de  treballadores de l’empresa. En l’actualitat està dirigida per Àngels Medrano i es compon de deu veus femenines unides per l’amor a la música.

Les entrades per gaudir del concert tenen un preu de 2,50 euros de forma anticipada, i 3 euros el mateix dia de l’espectacle. Es poden comprar ainternet: www.tmcbarbera.cat i els punts de venda presencials: Taquilla del teatre (Pl. Cooperativa, 5) Telèfon 93 747 94 93. De dimarts a divendres no festius de 17.30 a 20.30h i dies d’espectacle, des de dues hores abans de l’inici. Casal de Cultura (Nemesi Valls, 35). Telèfon 93 729 71 72. De dilluns a divendres no festius de 9 a 13h i de 16 a 21h. (Pagament només amb targeta bancària).

Acte: Concert coral al TMC

Dia: Dijous, 17 de juliol

Hora: 20.30h

Lloc: Teatre Municipal Cooperativa

Plaça Cooperativa, 8

08210 – Barberà del Vallès

Més informació a: http://www.tmcbarbera.cat/