L’Ajuntament crea una nova secció a la web municipal per informar a la ciutadania sobre incidències, obres i actuacions que es realitzen a la via pública

L’Ajuntament de Barberà del Vallès ha creat una nova secció a la web municipal www.bdv.cat per mantenir informada a la ciutadania de totes aquelles incidències, obres i actuacions que tant la Regidoria de Serveis Territorials i Medi Ambient com l’empresa municipal Sabemsa desenvolupin a la via pública.

La nova secció s’actualitzarà de forma periòdica i inclourà informació diversa perquè el veïnat pugui conèixer els diferents projectes i/o obresque s’està realitzat al seu barri.

L’adreça on consultar aquestes actuacions és:  http://www.bdv.cat/AvisosViaPublica

Actualment la nova secció acull diferents actuacions que s’estan realitzant. Aquestes són:

Publicat el 4 d’abril de 2017:

– Carrer del Bosc: Eliminació de 3 postes de fusta d’Endesa per millorar l’accessibilitat,

– Carrer Consell de Cent, Avinguda Generalitat i Avinguda de l’Assumpció: Arranjament del paviment asfàltic de la zona peatonal,

– Escola Can Llobet: Aprofitant les vacances de setmana santa a partir del 10 d’abril s’instal·larà una nova escala d’emergència al centre educatiu,

– Places de la República, Constitució, Can Serra, Pep Ventura i Ca n’Amiguet: Renovació dels paviments de les zones infantils de les diferents places.

Publicat el 13 d’abril de 2017:

– Carrer Arquímedes, núm. 6-8:  Durant el mes d’abril s’inicien les obres per la implantació d’un punt de recàrrega ràpida per a vehicles elèctrics.

Publicat el 25 d’abril de 2017:

– Edifici Ajuntament. El 24 d’abril s’inicien les obres per a la instal·lació d’un ascensor a l’edifici de l’Ajuntament. La durada prevista de les obres serà de 2 mesos.

– Plaça de la Vila. El 25 d’abril s’inicia la reparació de l’asfaltat de les zones de Carretera Barcelona i Avinguda de la Generalitat properes a la plaça de la Vila. Concretament es faran treballs per arranjar el paviment  i es col·locarà un paviment asfàltic de color vermell.

– Magatzem / Depòsit de Vehicles Municipal – Policia Local (carrer Dr. Fleming).  S’han realitzat treballs de col·locació d’una xarxa de protecció per evitar caiguda de material de coberta, s’han extret i desamiantat diferents zones amb peces malmeses, i s’han substituït per noves plaques de policarbonat.