Creu Roja Joventut de Sabadell organitza la 24a Campanya de Joguines ‘Els seus drets en joc’

L’entitat necessita recollir prop de 3.600 joguines. La recollida es farà el proper dissabte, 17 de desembre a diferents punts de la ciutat veïna.

La Creu Roja Joventut de Sabadell torna a organitzar un Nadal més la Campanya de Recollida de Joguines ‘Els seus drets en joc’. Ho faran aquest dissabte, 17 de desembre.

Les joguines no han de ser sexistes, ni bèl·liques i han de promoure el joc cooperatiu. També es demana que siguin joguines noves, perquè tots els infants tenen dret a estrenar una joguina sigui quina sigui la situació econòmica de les seves famílies.

L’objectiu d’aquesta edició és poder arribar a tots els infants sota la previsió que s’ha realitzat tenint en compte la demanda que té l’assemblea local de la institució humanitària.

Convidem a tota la ciutadania que vulgui contribuir a portar joguines durant aquest dia al Mercat Central de Sabadell, així com participar en les diferents activitats infantils que es faran de 10 a 14h.

També hi ha altres punts actius de recollida: El Corte Inglés, Toys R Us, Mercat de la Creu Alta i l’assemblea local de Creu Roja Av. Marquès de Comillas, 97.

La campanya també pretén sensibilitzar sobre el dret dels infants a jugar i  el valor educatiu del joc, ja que s’emmarca en el projecte ‘Joguina Educativa’, que Creu Roja Joventut desenvolupa durant tot l’any.