Todo a cualquier precio, la primera novel·la negra de Xavier Sabaté ja està al Desván del Lector

L’autor, Xavier Sabaté, ha presentat el seu primer llibre a l’Almirall de Barcelona com a homenatge a la ciutat on s’inicia la història de la novel·la, a Barberà del Vallès per ser el lloc on la va pensar i on viu i, a Sabadell per què, com l’autor ha comentat: “allà es va iniciar tot”.

La novel·la que ja té prevista una segona part que s’està gestant, no només a la imaginació de l’autor, sinó materialment, per què és pràcticament un reclam dels que ja han llegit el llibre.

A la plana web es pot trobar un booktrailer, dades de l’autor i el mateix perfil a Facebook dels que facilitem els enllaços per si voleu capbussar-vos en aquesta obra on es barreja política, intriga, relacions humanes, traïcions, sexe i molts més.

L’autor diu que no té res a veure amb personatges reals, tot i que poden trobar-se similituds i situacions “familiars” i potser alguns o algunes puguin reconèixer-se.

El llibre es pot trobar al Desván del Lector a Barberà del Vallès i a la Llar del Llibre de Sabadell i Baricentro, també es pot comprar a la plana web i al Facebook.

Xavier Sabaté ha fet autoedició d’aquesta obra amb la col·laboració de l’ equip de professionals i amics d’ESPOT Publicitat.