Cursa Solidària ‘Pujada al Castell de Barberà’

La Unió Atlètica Barberà va organitzar el passat diumenge 18 de febrer la 1ª Cursa Solidària ‘Pujada al Castell de Barberà del Vallès’.

Més d’un centenar d’atletes van participar entre les dues curses programades (una de 6’7 km i una altra de 13’4 km) a un exigent circuit que tenia la seva sortida i arribada al carrer Monturiol i que s’endinsava després per la zona boscosa de Santiga fins arribar a la zona del Castell de Barberà per després tornar al punt de partida.

Rubén De Vicente (6’7 km) i Julio Garcia (13’4 km) van ser els guanyadors de les dues curses on els representants de la Unió Atlètica Barberà van tenir una destacada presència. Víctor Abad va ser el tercer classificat en la cursa llarga, mentre que el seu germà Pedro Abad finalitzava en la quarta posició de la cursa curta.

Recordem que aquesta ‘Pujada al Castell’ és la segona prova de l’anomenat Circuit de Carreres ‘Ciutat de Barberà del Vallès’ que la UA Barberà ha posat en marxa aquesta temporada. Després de la primera prova, que va ser un Cros al Parc Central, i d’aquesta Pujada al Castell, serà el torn d’una cursa de 5.000 metres en pista, de la Milla (1.609 metres) ‘Ciutat de Barberà’ i de la Cursa de Festa Major.

El circuit de carreres ‘Ciutat de Barberà del Vallès’ té com a objectiu sensibilitzar de la importància dels beneficis que aporta la pràctica d’activitat física des dels punts de vista de millora de la condició física i relacions socials especialment als joves d’edat escolar.

Fotografies i vídeos de https://uabarbera.com

Font: Ajuntament de BdV