Daniel Ponce es proclama subcampió de Catalunya sub23

L’atleta barberenc Daniel Ponce es va penjar diumenge 28 de gener la medalla de plata en els 400m en el campionat de Catalunya sub23 en pista coberta celebrat a Sabadell. Daniel va guanyar la primera semifinal amb un temps de 50.13.

Hores després encara va córrer més ràpid, a la final va fer 49.69 i només va ser superat per un atleta, Vladyslav Ivaschenko de la Unió Atlètica Terrassa, que va córrer a l’altra final. Amb aquestes dues curses Daniel confirma el seu bon estat de forma i la marca mínima aconseguida unes setmanes abans en aturar el cronòmetre en 49.62 i que li permetrà participar al Campionat d’Espanya sub23 a Salamanca el 10 i 11 de febrer. Ponce, que sempre havia fet atletisme a la UA Barberà, defensa aquest any els colors de la Joventut Atlètica Sabadell i segueix amb el seu entrenador de sempre David Rúa.
Un altre atleta barberenc, company d’entrenament i de club de Ponce, Enric Angosto, va finalitzar el campionat en la 10a posició a la prova de llargada amb 6.19m en ser nuls els seus salts més llargs. En el mateix campionat l’atleta badienc Khalid Kamal, també format atlèticament a Barberà, va aconseguir la medalla de bronze als 1.500m després d’una important remuntada a la segona part de la prova.   

ENLLAÇ DE RESULTATS 

Corre y Salta
Grup d’Entrenament
Segueix-los a:
Twitter: @correysalta
Instagram: @corre.salta

Font: Unió Atlètica Barberà