Font Oficial de l’Ajuntament: Darrera hora sobre el COVID-19

DARRERA ACTUALITZACIÓ: DISSABTE 21 DE MARÇ – 13.32 H

Obrim aquest espai especial per compartir i recopilar totes les informacions que es vagin generant sobre les mesures a prendre al respecte del COVID-19.

Degut al gran volum d’informació que es comparteix a cada moment per part de les diferents administracions i de l’Ajuntament, hem volgut endreçar tots els continguts en un espai web on trobar, per apartats, allò més interessant per a la ciutadania.

Així, en aquest apartat, anomenat CORONAVIRUS, hem dividit tota la informació en cinc espais, amb la finalitat d’apropar l’actualitat sobre el COVID-19 de la forma més didàctica i fàcil possible.

Aquestes seccions són les següents: NORMATIVES (on actualitzarem tots aquells documents de caràcter administratiu, publicats per les diferents institucions), CONSELLS (recopilació d’infografies entenedores), NOTÍCIES (llistat de totes les informacions que es van succeïnt), PREGUNTES FREQÜENTS (amb allò que es pot fer i que no en les actuals condicions) i MATERIAL DESCARREGABLE (amb cartells i imatges per a xarxes socials, elaborades per diferents organismes).

Cal recordar que tota l’actualitat es pot seguir a través dels perfils oficials de l’Ajuntament de Barberà del Vallès a les xarxes socials de Facebook i Twitter. I a través de la programació especial de Ràdio Barberà, emissora municipal.

I finalment, s’ha actualitzat l’App oficial de Barberà del Vallès, permetent rebre avisos i notícies de darrera hora.

ENLLAÇ DIRECTE A L’APARTAT CORONAVIRUS: http://www.bdv.cat/coronavirus

FONT: Ajuntament de Barberà del Vallès