Dimarts 6 i dijous 8, inauguració dels Espais Grans de Barberà del Vallès

Els propers dies 6 i 8 de febrer, s’inauguren els Espais Grans de la nostra ciutat, que han estat remodelats i gaudeixen de millores.

Estan oberts a totes les persones de la Tercera Edat que vulguin participar en les diferents activitats que es realitzen al centre.

La regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de Barberà inaugura els nous espais per la Gent Gran de la ciutat.

L’Espai Gran Centre (c/ Nemesi Valls, 37) i Espai Gran Ca n’Amiguet (Via Sant Oleguer, 20), estan oberts a tothom. Les persones de la Tercera Edat que vulguin poden passar una estona agradable amb el veïnat, les amistats i la família, o gaudir de tot tipus d’activitats que s’organitzen al centre.

L’Espai Gran Ca n’Amiguet acull zones noves. Una d’elles és l’espai de lectura on tothom pot llegir un llibre, diari o  revista, passar una bona estona o endur-se el llibre a casa amb el servei de préstec. També la gent que s’apropi podrà gaudir d’un jardí per aprofitar els dies de sol a l’hivern o prendre la fresca a l’estiu.

L’Espai Gran Centre també ofereix un espai de lectura i préstec, i un punt d’accés lliure a internet amb ordinadors per poder navegar, consultar i estudiar.

Tots els mesos es faran activitats com tallers, conferències, jocs, exposicions i gaudir també de celebracions com Nadal, Castanyada o Carnestoltes.

A més, aquelles persones artistes que vulguin exposar les seves obres ara tenen l’oportunitat de fer-ho a l’espai expositiu.

La Festa d’inauguració  es farà dimarts, 6 de febrer a les 17h a l’Espai Gran Centre, i dijous, 8 de febrer a les 17h, a l’Espai Gran Ca n’Amiguet.

Espai Gran Centre

Adreça: Carrer Nemesi Valls, 37

Telèfon: 93 718 86 42 / 659 20 79 28

Horari: De dilluns a divendres de 9h a 13h i de 16h a 19h.

Font: Ajuntament de BdV

Espai Gran Ca n’Amiguet

Adreça: Via Sant Oleguer, 20

Telèfon: 93 718 48 65 / 659 20 79 28

Horari: De dilluns a dissabte de 9h a 20h.