Des del 8 d‘octubre s’obren les inscripcions al nou Taller de Ceràmica Artística

Des del 8 d’octubre s’inicien les inscripcions per al Taller de ceràmica que organitza la Secció de Col·lectius Socials i Cultura de l’Ajuntament de Barberà del Vallès

Amb una durada de novembre a juny, es realitzarà els dijous de 18 a 20h a l’Aula de Ceràmica de l’escola Elisa Badia.

Les inscripcions seran del 8 al 26 d’octubre a les Oficines d’Atenció Ciutadana.

El taller de ceràmica s’inicia el proper 8 de novembre i està dirigit a les persones motivades pel món de la creació artística en ceràmica, tinguin coneixements previs o no.

El taller permetrà aprendre tant les tècniques bàsiques i antigues de treballar el fang com d’altres més actuals, també aprendrem diverses maneres d’acabats amb els que podrem decorar les nostres peces de diferents formes.

Es buscarà que cada alumne pugui profunditzar en les tècniques a la seva pròpia manera de fer, potenciant la seva creativitat. S’estructurarà en tres grans blocs; un primer bloc de comprensió de la matèria i el seu modelatge; un segon bloc d’idea gràfica i secatge i l’últim bloc de tecnologies i fornades.

Impartit per Brenda Tarragó, es realitzarà els dijous de 18 a 20h durant els mesos de novembre a juny (28 sessions) que seran un total de 56 hores i amb una quota mensual de 23,38 € (187€ el total del curs). El curs es desenvoluparà a l’Aula de Ceràmica de l’escola Elisa Badia.

El curs s’iniciarà el 8 de novembre i finalitzarà el 13 de juny, ambdós inclosos. Les inscripcions es podran fer a partir del 8 d’octubre i fins al 26 d’octubre a les Oficines d’Atenció Ciutadana 

Si et crida l’atenció el món de la ceràmica artística, apunta’t a aquest taller i treu l’artista que hi ha en tu

Més informació al Casal de Cultura (93 729 71 72)