Detenen ‘in fraganti’ a dos lladres germans en Barberá del Vallès

BARBERÁ DEL VALLÉS. Els Mossos d’Esquadra han detingut ‘in fraganti’ a dos germans per un delicte de robatori amb força en un habitatge de Barberá del Vallès (Barcelona), i ha ingressat a la presó un d’ells, de 25 anys, mentre que l’altre és menor d’edat.

Els arrestats, de nacionalitat xilena i sense domicili conegut, van ser localitzats el dilluns sobre les 13.30 hores dins d’una casa amb dues borses carregades d’objectes de valor robats, ha informat la policia catalana aquest dijous en un comunicat.

El detingut major d’edat va passar a disposició judicial aquest dimecres i el jutge va decretar el seu ingrés a la presó, mentre que el germà menor d’edat va ser davant la Fiscalia de menors el mateix dia de la seva detenció.

Els fets van succeir quan els Mossos van rebre un avís que s’estava produint un robatori en la localitat de Barberá del Vallès i van comprovar que hi havia dues finestres forçades a la casa, en la qual van localitzar a tots dos lladres, que es van tombar en el sòl per facilitar la seva detenció.

Els agents van comprovar que hi havia diverses habitacions desordenades i que els detinguts carregaven amb diversos rellotges de col·lecció, joies, ulleres de sol i altres objectes dels propietaris de la casa.

Els investigadors els van relacionar amb altres dos robatoris en la mateixa localitat, ja que van usar el mateix ‘modus operandi’ en tots els casos i es trobaven en el lloc dels fets a la franja horària en la qual es van cometre els robatoris.

politicalocal.es