Detingut un conductor begut per intentar atropellar a un mosso a Barberà del Vallès

El diumenge dia 10, cap a les 9 hores, el conductor d’un vehicle “va mostrar la seva indignació i el seu desacord” davant el control policial que uns agents estaven realitzant en la via BP-1503, en una glorieta de Barberà del Vallès.

Tot seguit, l’home “va accelerar intencionadament dirigint el seu vehicle cap a un dels agents”, qui va esquivar el cotxe, que va fugir de manera “temerària” a “gran velocitat”.

Més tard, una altra patrulla va aconseguir localitzar i immobilitzar el vehicle i va constatar que el conductor donava positiu en les proves d’alcohol i de consum de cocaïna.

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest cap de setmana a tres homes, de 30 i 44 anys, per conduir sota els efectes de l’alcohol al Vallès Occidental (Barcelona), un dels quals va intentar atropellar a un agent quan fugia del control policial, segons ha informat aquest dilluns la policia catalana.

La primera detenció es va produir divendres passat dia 9 al voltant de les 12.30 hores, quan els agents de circulació van observar que un home, que conduïa per la C-58 a l’altura de Sant Quirze del Vallès, “presentava símptomes” d’haver consumit begudes alcohòliques.

Finalment, al voltant de les 01.30 hores de la matinada del dia 11 de març, els agents van acudir a un punt concret de la carretera B-124, prop de Castellar del Vallès, on un conductor havia fugit després d’accidentar el seu cotxe contra un fanal de l’enllumenat públic.El fugitiu va ser detingut després de ser localitzat en una gasolinera pròxima, perquè mostrava “en tot moment una actitud violenta” i símptomes d’haver consumit alcohol, encara que es va negar a sotmetre’s a les proves pertinents.

La policia catalana ha comunicat que els tres detinguts passaran a disposició judicial en les pròximes hores.

Font .EFE