Dia Internacional del Voluntariat

Un any més se celebra el Dia Internacional del Voluntariat a Barberà del Vallès. L’acte es realitzarà el dijous 7 de novembre a les 18.30 h a la Biblioteca Esteve Paluzie.

En aquesta data volem celebrar i reconèixer la tasca desinteressada i compromesa amb la ciutat de tantes persones i entitats que contribueixen a transformar Barberà del Vallès cap a un municipi més compromès, inclusiu i participatiu.

L’edició d’enguany porta el títol de “Celebrem el voluntariat! Un dia per a les persones compromeses amb Barberà“, per tal de destacar el caire festiu de l’activitat es comptarà amb una actuació de la companyia Teatre del Buit que oferirà a les persones assistents l’oportunitat de reflexionar sobre la tasca voluntària de manera divertida i amena. A més, es farà entrega dels certificats de participació voluntària. El programa de l’acte serà el següent:

8.30 h Benvinguda i presentació de l’acte

18.45 h Representació teatral sobre voluntariat

19.30 h Entrega de certificats de participació voluntària

19.45 h Cloenda de l’acte i foto de família

Les entitats amb projectes de voluntariat tindreu l’oportunitat d’entregar els certificats de participació voluntària. Si esteu interessats/es en aquesta acció, contacteu amb el Punt de Voluntariat. 

Aquest acte està obert a tothom, i està dirigit especialment totes aquelles persones que participen de manera voluntària a les entitats de Barberà del Vallès. Cal confirmar assistència a voluntariat@bdv.cat o al telèfon 937 29 71 71 (ext. 298).

Font: bdv.cat