Noa Guiraldo García, Lucía Antequera Millán, Asier Molina Bote i Noemí Gil, van rebre ahir el seus premis per ser les nenes i nens guanyadors del concurs ‘Dibuixa la nostra Ràdio’ que va organitzar l’Emissora Municipal Ràdio Barberà durant els dies de celebració del Barbamec.

Els premis lliurats per part de l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay  eren quatre motxilles plenes de material educatiu i escolar que els infants van rebre amb molta il·lusió.
Acompanyats per les seves famílies, les nenes i nenes van explicar com van participar en el concurs i la visió que en tenia de la Ràdio Municipal de la nostra ciutat. L’Alcaldessa va voler engrescar a tots ells així com a les germanes i germans, que els hi acompanyaven, a participar en propers concursos de dibuix i activitats que s’organitzen durant tot l’any a Barberà del Vallès.
Destacar que en aquesta III edició del Concurs ‘Dibuixa la nostra Ràdio’ es van presentar un total de 146 petites obres artístiques en les que nens i nenes, de diferents franges d’edat, van plasmar la nostra Ràdio.