Diferents comerços barberencs participen en un Retail Tour per la ciutat de Milà

Les persones que van viatjar a la ciutat italiana van ser les premiades en el Concurs d’Aparadors de Nadal de 2016.

En el Retail Tour es van conèixer les noves tendències en el món del comerç, així com diferents eixos comercials de referència mundial.

El passat 19 d’abril es va dur a terme el Retail Tour 2017 adreçat als i les comerciants guanyadores del Concurs d’Aparadors Comercials desenvolupat durant la passada campanya nadalenca.

Aquest any, el Retail Tour s’ha realitzat a una de les ciutats europees amb un fort arrelament comercial,Milà, centre de la moda i referent mundial de les noves tendències de la confecció tèxtil, de sabates i dels complements per a vestir.

La data escollida va ser per què coincidia amb una Fira especialitzada adreçada al món del comerç i que es fa aquest dies a la capital de la Llombardia. D’aquesta manera totes les persones que van apuntar-se al viatge van poder conèixer de primera mà diferents proveïdors de materials que els són propis en el desenvolupament de la seva activitat comercial.

Així mateix, també es va aprofitar la jornada per visitar el centre comercial Eatily, que ha esdevingut una notable iniciativa del comerç alimentari, agrupant en un mateix edifici la venda de productes gastronòmics i de mercat, amb una oferta variada de la millor restauració italiana.

També es va visitar el conegut eix comercial del Quadrilatero della Moda, centre de referència mundial, per veure de ben a prop les noves tendències de les grans marques de moda italiana i el detall dels aparadors dels establiments comercials dels productes de luxe i que són un referent. D’altra banda, la impressionant Galleria Vittorio Emanuele II, coneguda mundialment per la seva bellesa arquitectònica, també va permetre visualitzar l’espai d’aquest centre comercial.

Finalment, també hi va haver un espai per a gaudir de la ciutat i passejar pels voltants del Duomo, magnífic referent de l’arquitectura gòtica religiosa i símbol de Milà.

Els establiments guardonats enguany en el Concurs d’Aparadors Comercials de Nadal 2016 van ser:

–          Flors i Plantes Ara, de l’Av. Generalitat, 56

–          Alfonso Ortega, de l’Av. Generalitat, 53

–          Pastisseria La Palma, de l’Av. Generalitat, 90

–          SG Personalización Digital, de Ctra. Barcelona 168

–          Davinitats, de Verge de l’Assumpció, 9

–          Cleopatra, de Pg. Doctor Moragas, 182