Diferents propostes aproparan el món de la lectura i la cultura catalana a la ciutadania amb motiu de Sant Jordi 2019

Les activitats programades s’iniciaran el proper dilluns, 8 d’abril.

Gran part dels actes es portaran a terme dimarts, 23 d’abril, amb les tradicionals parades de llibres i roses que s’instal·laran, un any més, a la plaça de la Vila.

Ja ha arribat el mes d’abril, i com és habitual, la ciutat se centra en activitats relacionades amb la Diada de Sant Jordi.

La primera de les activitats es portarà a terme dilluns 8 d’abril, a les 18 hores, i serà un taller familiar que organitza la Biblioteca Esteve Paluzie i que porta el nom de Súper poders! a càrrec d’Experimentem amb l’Art, per infants de 5 a 10 anys. Cal inscripció prèvia i l’aforament és limitat.

Una altra activitat programada tindrà lloc al Teatre Municipal Cooperativa, el dimarts 9 d’abril a les 19.30 hores, el Concert de Sant Jordi, a càrrec de les formacions musicals de l’Escola Municipal de Música. Les entrades són gratuïtes però cal recollir el tiquet a la mateixa taquilla del teatre.

El dimecres 10 d’abril a les 19 hores, a la Biblioteca Esteve Paluzie, es realitzarà el Club de lectura en anglès Around the world in six novels, a càrrec de David Owen. Una activitat amb inscripció gratuïta i places limitades.

Més activitats! El divendres 12 d’abril a les 18 hores, a la Biblioteca Esteve Paluzie, es farà L’hora del conte tradicional: La bugada d’històries, a càrrec de Berta del Poblet, i adreçada a infants a partir de 4 anys. Aforament limitat.

Dissabte 13 d’abril a les 11 hores, a la Biblioteca Esteve Paluzie, serà el torn de L’hora del conte en anglès: The king’s servant, a càrrec de Kids&Us Barberà del Vallès, i dirigida a infants de 4 a 8 anys, amb inscripció prèvia.

La resta de propostes es tornaran a engegar el mateix dia de Sant Jordi, dimarts 23 d’abril, on com és tradicional, el centre de la ciutat tornarà acollir parades i activitats per a tots els gustos: fira de roses i llibres, tallers infantils, roses i dracs pels més petits, la Trobada de Puntaires,així com altres activitats de cultura popular, com la ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Bellpuig, i un programa especial de Ràdio Barberà des de la plaça de la Vila.

Per altra banda, els Espais Grans han dissenyat un mes d’abril enfocat en Sant Jordi. Podeu consultar totes les activitats en aquesta notícia.

Font: Ajuntament

sant jordi