Diputació de Barcelona dona un vehicle a l’Associació de Voluntariat de Protecció Civil

L‘Associació de Voluntariat de Protecció Civil de Barberà del Vallès (AVPCBDV) compta amb un nou vehicle a la seva flota, cedit per la Diputació de Barcelona. El vehicle estarà destinat a les tasques de reconeixement i actualització de dades de les edificacions més aïllades del municipi, entre altres usos.

El vehicle és un IVECO model Massif 4×4, que per les seves característiques està millor condicionat per accedir a terrenys més abruptes. Això permetrà, d’una banda, accedir a les masies més aïllades millorant així la col·laboració amb l’Ajuntament de Barberà del Vallès, pel que fa al reconeixement i actualització de dades d’edificacions més inaccessibles del municipi. D’altra banda també permetrà desplaçar-se i actuar en situacions de risc als indrets del riu Ripoll, en resposta al Pla d’Actuació Municipal d’Inundacions, entre altres.

A l’acte de recepció del vehicle han assistit el president i el secretari de l’AVPCBDV, el senyor Emilio Garrote Pérez i el senyor Ramon Gómez Pan, respectivament, acompanyats de la regidora de Protecció Civil,  la senyora Maria Teresa Colomer i Mur.

El vehicle s’ha identificat com a vehicle de l’Associació segons les directrius de la Direcció General de Protecció Civil de Catalunya.

Font: Ajuntament de BdV