El director executiu de Kao Corporation visita la seva seu central ubicada a Barberà

Amb la seva visita, la direcció general de l’empresa japonesa vol establir lligams i línies de col·laboració més estretes amb l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

La Direcció General de Kao Corporation, representada pel seu director executiu, Utsumi Minoru, va visitar divendres passat la seu central corporativa d’Europa ubicada a Barberà del Vallés.

L’objectiu d’aquesta visita ha estat establir lligams i unes línies de col·laboració més estretes amb l’Ajuntament de Barberà del Vallès. Per aquest motiu, l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay, acompanyada pel tinent d’Alcaldia de Desenvolupament Econòmic, Comerç i Ocupació, Pere Pubill i Linares, i la gerent de l’empresa municipal Actividades Integradas, SA, Isabel Baños, van mantenir una reunió amb el Director Executiu de Kao Corporation, Minoru Utsumi, el KCE Vicepresident de Kao Corporation, Francisco Pujadas; la KCSA Vicepresidenta María José Bermejo i el director de la planta de Barberà del Vallès, Esteve Granada.

Els centres d’operacions a Espanya de Kao Chemicals Europe SL Research Labs, estan ubicats a la nostra ciutat, Barberà del Vallès, Olesa de Montserrat i Mollet del Vallès. A Barberà es centralitzen les activitats corporatives i estratègiques a nivell europeu (investigació i desenvolupament, màrqueting, …). L’empresa té dividida la seva activitat comercial a 6 unitats de negoci les quals donen servei a diferents tipus de necessitats en terrenys com aromes i fragàncies, tòner i resines, entre altres.

Un distintiu d’aquesta empresa és la seva forta orientació i dedicació a la investigació, el desenvolupament i la innovació. KAO Corporation, SA té ubicats a Barberà del Vallès diversos laboratoris a escala europea (un d’ells de perfums), on es desenvolupen nous productes i aplicacions per a les diferents línies de negoci. A més, la seu del nostre municipi compta amb el major centre d’R+D+I a escala mundial i és que destaca per ser capaç d’oferir un servei en línia amb les noves i més actuals tendències del mercat. Per a això, els laboratoris són dotats de la més avançada tecnologia al servei d’un equip tècnic especialitzat.

El desenvolupament i la creació d’un entorn de negocis be-friendly als centres productius de Barberà del Vallès constitueix un dels objectius principals de l’Ajuntament, per contribuir a dissenyar un model de ciutat referent en la creació de nexes d’unió entre el món empresarial i la ciutat.

A més, des de Nodus Barberà s’impulsa el model anomenat de triple hèlix que pren com a referència l’espiral de la innovació, enfront del model lineal tradicional, que estableix relacions recíproques entre la universitat, empresa i municipi.

Durant la visita l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay va voler agrair a Minoru Utsumi la seva visita al centre productiu de Barberà, així com la col·laboració que Kao Corporation manté amb la ciutat implicant-se en diferents projectes endegats per la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Comerç i Ocupació, com són les beques de transport per l’alumnat de Programa Integral d’auxiliars en jardineria desenvolupat per la Fundació Barberà Promoció; beques per a joves que cursen els Cicles Formatius de Grau Mitjà a l’Institut La Romànica; cessions de formadors per impartir el taller de Química del COB (Coneixement Ocupacions de Barberà del Vallès) o les visites que es realitzen a la seva empresa.