Dispositiu especial a Barberà per trobar l‘home gran i malalt d’Alzheimer perdut a Sabadell

Mossos, Bombers i Policia Municipal participen en el dispositiu que s’ha organitzat a la zona de La Romànica a més d’un helicòpter que s’ha sumat a les tasques

Els serveis d’emergències han organitzat aquest matí un dispositiu especial per intentar trobar Bernabé Arilla Mur, un home gran, de 85 anys i que pateix Alzheimer, que diumenge 2 d’abril es va perdre. En les tasques hi participen els diferents cossos presents a la ciutat, que compten amb el suport aeri d’un helicòpter.

El dispositiu ha iniciat a les 9.15 hores a la zona de La Romànica, amb la participació dels Mossos d’Esquadra, els Bombers i la Policia Municipal. La cerca se centrarà a la zona del barranc que dona directament al riu Ripoll.

La família va difondre el cas a través de les xarxes, on demanen màxima difusió per trobar-lo. L’home va desaparèixer diumenge a la zona de Sol i Padrís pels volts de les 13.00 hores de diumenge, i vestia un pantaló gris fosc, jersei verd fosc i una jaqueta fina.

Su família dice:

Se llama Bernabé Arilla Mur, lleva un pantalón gris oscuro, jersey verde oscuro y rebeca. Es posible que esté desorientado. Cualquier dato contactar a la policía/Mossos. Por favor,  MAXIMA DIFUSIÓN.