DISSABTE 16 a la plaça de la Vila, la 1a Mostra de Cervesa Artesana

A la trobada hi participaran set marques de cervesa artesana, i es realitzaran activitats complementàries, com sorteigs, concerts o tasts.

Dissabte, 16 de setembre, la plaça de la Vila serà l’escenari de la 1a Mostra de Cervesa Artesana, organitzada perl’Associació de Cervesers de Barberà del Vallès amb la col·laboració de la Cerveseria La Penúltima i l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

Aquesta trobada, que s’iniciarà a les 10h i s’allargarà fins les 23h, té com a objectiu crear un punt de trobada on professionals de la cerveseria i ciutadania gaudeixin d’una jornada plena de bona cervesa a Barberà del Vallès.

Per aquesta primera edició, es comptarà amb la presència de set cerveseres (AS Cervesa, Biir, Catalan Brewery, Garage Beer Co, Les Canyes, Mas Malta i SOMA), molt ben valorades entre les persones aficionades a la cervesa artesana.

Durant la mostra, es portaran a terme diverses activitats com tasts dirigits, campionat de cartes Drunk Joker, actuacions musicals en directe i sorteigs de lots de cerveses.

Per a més informació: https://www.facebook.com/MostraBarbera/

1a Mostra  de Cervesa Artesana

Dia: 16 de setembre

Hora: A partir de les 10h

Lloc: Plaça de la Vila

08210 – Barberà del Vallès

Font : Ajuntament de BdV