Dones.com convida a tota la ciutadania a concentrar-se contra la violència de gènere

Sota el lema “Barberà diu prou a la violència vers les dones” l’Associació per a la Igualtat Dones.com convoca a la ciutadania a participar en una nova concentració en rebuig a la violència de gènere que es portarà a terme aquest dimecres, 25 de maig a les 19h a la plaça de la Vila.

Durant la concentració, les membres de l’Associació per a la Igualtat Dones.com manifesten la seva repulsa absoluta amb aquesta xacra que avui dia encara pateixen moltes dones de forma cruenta i reiterada arreu del món.

Recordem que són unes concentracions que s’organitzen per Dones.com des de juny de 2004, amb una periodicitat de cada dos mesos.

L’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya a través del telèfon 900 900 120 atén les demandes relacionades amb qualsevol forma de violència contra les dones en diversos idiomes, de forma gratuïta i confidencial, les 24 hores tots els dies de l’any.

Tanmateix, l’Ajuntament de Barberà del Vallès ofereix atenció a les dones que ho puguin necessitar a través del SAID (Servei d’Atenció i Informació a les Dones), ubicat a la plaça de la Vila, 1, baixos dreta. També es pot agafar cita trucant al 93 729 71 71, Ext. 266.