Dones.com convida a tota la ciutadania a participar en la concentració contra la violència de gènere aquest diumenge dia 25 de març

Sota el lema “Barberà diu prou a la violència vers les dones”, l’Associació per a la Igualtat Dones.com convoca a la ciutadania a participar en una nova concentració en rebuig a la violència de gènere que es portarà a terme aquest diumenge, 25 de març a les 19h a la plaça de la Vila.

Aquestes concentracions organitzades per Dones.com es porten a terme des de juny de 2004, amb una periodicitat de cada dos mesos. Per a més informació sobre les activitat de l’entitat, es pot trucar al 696 830 853.

L’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya a través del telèfon 900 900 120 atén les demandes relacionades amb qualsevol forma de violència contra les dones en diversos idiomes, de forma gratuïta i confidencial, les 24 hores tots els dies de l’any.

Tanmateix, l’Ajuntament de Barberà del Vallès ofereix atenció a les dones que ho puguin necessitar a través del SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones), ubicat al Casal de Cultura (c/Nemesi Valls, 35, 2a planta). Cal demanar cita prèvia trucant al 93 729 71 71, Extensió 262.

Font: Ajuntament de BdV

Imatges d’arxiu