L‘Associació Dones.com organitza un taller d’Urbanisme feminista

Sota el nom ‘Recorregut per Barberà amb ulls de dones’, l’entitat vol analitzar els aspectes que faciliten o no les activitats de les dones a l’entorn quotidià de la ciutat. 

L’Associació per a la Igualtat Dones.com de Barberà del Vallès organitza, aquest dissabte, 20 d’octubre, el taller ‘Urbanisme feminista: Recorregut per Barberà amb ulls de dones’.

La sessió anirà a càrrec de Marta Fonseca Salinas, arquitecta experta en urbanisme i gènere i membre del Col·lectiu Punt 6.

Col·lectiu Punt 6 és una cooperativa formada per arquitectes, sociòlogues i urbanistes amb més de 10 anys d’experiència local, estatal i internacional que té com a objectiu repensar els espais públics i comunitaris des d’una visió social i sense discriminació. Treballen dissenyant eines per realitzar diagnòstics i processos participatius de transformació urbana, i realitzen formacions i auditories diverses en matèria d’urbanisme amb perspectiva de gènere.

El taller s’iniciarà a les 10.30 a la Biblioteca Esteve Paluzie amb una introducció on es donaran les eines per incorporar la mirada per entendre i analitzar els espais i entorns de la nostra ciutat. Seguidament es farà un recorregut per diversos carrers per conèixer de prop els aspectes que faciliten o no la vida i les activitats que desenvolupen quotidianament les dones de Barberà.

Font: Ajuntament de BdV