Dos detinguts quan provaven de robar a dues cases de Barberà del Vallès

BARCELONA, 21 Ag. (EUROPA PRESS) –

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes de 26 i 23 anys quan miraven de robar a dues cases a Barberà del Vallès (Barcelona), ha informat la policia catalana en un comunicat aquest dimarts.

Els fets van tenir lloc el dimecres 15 a les 22.30 hores, quan un testimoni va alertar telefònicament de la presència de dos joves a l’interior del pati d’una finca a la ronda de Catalunya de Barberà del Vallès i diverses dotacions policials s’hi van desplaçar i van començar una recerca.

Minuts més tard, un altre testimoni va alertar de la presència de dos joves a l’interior del pati d’una altra casa propera i la seva descripció coincidia amb la del primer testimoni.

Els agents els van localitzar en una zona limítrofa amb Badia del Vallès (Barcelona) i, en veure’s sorpresos pels Mossos, els joves van canviar bruscament de direcció i van llançar a terra un tornavís, una clau Allen i una llanterna, però van ser detinguts.

La investigació posterior va demostrar que en una de les cases havien provocat desperfectes, encara que no van consumar el robatori perquè es va activar l’alarma de l’habitatge, i a l’altra tampoc no van aconseguir robar res.

Els detinguts, sense antecedents i amb domicili desconegut, estan acusats d’un presumpte robatori amb força en domicili en grau de temptativa i el 17 d’agost van passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Cerdanyola, que va decretar-ne la llibertat amb càrrecs.

Font: MMEE  i  Aldia.cat