El jugador del primer equip del CES nascut a Barberà del Vallès, Agus Medina, van presentar l’acte de reconeixement que el club arlequinat realitzarà diumenge 13 de desembre

El vicepresident del CES, Ignasi Lúquez González, acompanyat per l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster Alay; el regidor d’Esports, Francisco Blanco Romero; el directiu de l’Àrea Social del CES, Antoni Martínez Giménez, i el jugador del primer equip del CES nascut a Barberà del Vallès, Agus Medina.

A Barberà del Vallès, Lúquez va donar a conèixer les dades del partit al qual es convida de forma gratuïta a totes de la nostra ciutat. El partit que disputarà el Centre d’Esports Sabadell i l’Atlético Baleares serà el 13 de desembre a les 12h. L’únic requisit que han de complir les persones interessades a gaudir d’aquesta iniciativa és acreditar que són nascudes a Barberà o que hi resideixen en l’actualitat, presentant el DNI o el certificat d’empadronament a l’hora de fer la sol·licitud. Les entrades es poden recollir a les oficines del club sabadellenc (pl. Olímpia), fins un dia abans del partit.