El club Barberà Ciutat del Patinatge fa la presentació de la seva temporada esportiva

El Dissabte 26 d’Octubre el pavelló d’esports Maria Reverter de la nostra localitat va acollir un any més l’acte de presentació del club de patinatge BCP (Barberà Ciutat del Patinatge).

Essent el primer acte obert als pares d’aquesta temporada, la presentació del club ha estat un esdeveniment que ha omplert l’aforament del pavelló.

Tot i que només han tingut mes i mig per preparar-la, tots els grups han realitzat un ball demostrant el que són capaços de fer. Un tastet de què ens pot oferir aquesta temporada 2019-2020.

Des de les nou del matí pares, mares, avis, àvies i altres familiars han pogut gaudir de les actuacions dels nens i nenes, que dividisca en els seus grups d’entrenament, no han deixat el pavelló buit en cap moment fins a dos quarts de dotze del matí.

Començant pels mitjans, continuant pels més petits i acabant per les més grans i les adolescents, la presentació hi ha comtat en tot moment amb la presència de la junta directiva del club que dedicava un discurs a pares, mares i esportistes de cada grup. En acabar cadascun d’aquests l’equip tècnic revelava el secret que tots els patinadors i patinadores esperaven amb il·lusió. El tema del festival que el club realitzarà en el mes de març i que aquest any tractarà d’Alícia en el país de les Meravelles.

Aquesta presentació ha tingut també la presència del regidor d’esports, Joan Muñoz, i el batlle de la nostra ciutat Xavier Garcés.

Ha estat un esdeveniment que ha deixat amb ganes de més.

Font: BCP