El Club Handbol Barberà presenta els seus equips per a la nova temporada esportiva

Prop d’un centenar de jugadors conformen els 8 equips de set categories diferents
que enguany jugaran a les competicions de la Federació Catalana
i del Consell Esportiu de Sabadell

El passat dissabte 24 d’octubre el Club Handbol Barberà va dur a terme la presentació dels seus equips per la temporada 2015-2016. La Instal·lació Esportiva Municipal Elisa Badia es va omplir de gom a gom amb familiars i amics que van voler acompanyar als jugadors i jugadores en aquesta jornada tan especial.

L’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster, el regidor d’Esports, Francisco Blanco, i el regidor Manel Ferreté, van ser testimonis, juntament amb el president de la Federació Catalana d’Handbol, Tomàs Moral, del creixement que ha experimentat aquesta entitat barberenca en molt poc temps. I és que d’una temporada a una altra s’han apuntat una vintena de jugadors nous en les diferents categories de l’Escola Esportiva.

Sílvia Fuster va donar les gràcies per haver estat convidada a la presentació de tots els equips de handbol, ja que aquesta temporada l’entitat compta amb equips a totes les categories. També va donar l’enhorabona a la Junta Directiva per tot el treball realitzat.
Fuster va aprofitar l’ocasió per dirigir-se als jugadors de l’equip sènior i comentar que “el seu entusiasme i esportivitat són un exemple pels jugadors dels equips en formació. Més enllà de l’esforç de superació personal, més enllà dels triomfs i els títols col·lectius, més enllà de les normatives i reglaments, es troben l’esportivitat i el respecte, com a valors ètics de comportament, que serveixen de referent per a tots els jugadors. Heu d’ajudar a generar aquest esperit de companyonia”.

Prop de 100 jugadors formen ja part dels equips de les diferents categories destacant que per primera vegada en els 33 anys d’història de l’entitat estan cobertes totes les franges d’edat.
Equip prebenjamí (nascuts del 2008 en endavant): 10 jugadors
Equip benjamí (nascuts al 2006-2007): 11 jugadors
Equip aleví (nascuts al 2004-2005): 13 jugadors
Equip infantil (nascuts al 2002-2003): 12 jugadors
Equip cadet: (nascuts al 2000-2001-2002): 15 jugadors
Equip juvenil (nascuts al 1998-1999): 14 jugadors
Equip sènior (nascuts a partir del 1997): 17 jugadors

Tots aquests equips (a excepció del prebenjamí i el benjamí que ho faran durant el mes de novembre) ja han començat les seves respectives competicions. Els infantils, cadets, juvenils i sèniors juguen a les lligues de la Federació Catalana mentre que els més petits ho fan en les lligues del Consell Esportiu de Sabadell i en les Trobades que organitza la Federació Catalana d’Handbol dins del programa de promoció de l’handbol ‘Handbol·licat’

Fundat l’any 1982, el Club Handbol Barberà s’ha caracteritzat aquests darrers anys en potenciar la seva Escola Esportiva sabedors que una bona base permet l’estabilitat econòmica, esportiva i social del Club. La feina dels 9 entrenadors de l’entitat i la col·laboració dels Delegats de cada un dels equips fa possible un treball que té la seva recompensa en l’esforç dels jugadors i la implicació dels pares i familiars.