Les entitats, Club de Ball More Dance i el Club Esportiu Barberà Ciutat de Patinatge, desenvoluparan durant l’any 2016 diferents activitats en promoció de la dansa i el patinatge en instal·lacions municipals

La Junta de Govern Local, celebrada el passat dimarts 26 de gener, va aprovar els convenis amb dues entitats barberenques que desenvolupen activitats de dansa i esport a la nostra ciutat.
 En el conveni es fa constar l’ús d’instal·lació esportives del Club de Ball More Dance i el Club Esportiu Barberà Ciutat de Patinatge en diferents horaris.
Així, More Dance desenvoluparà les seves activitats en promoció de la dansa i l’espectacle en les Instal·lacions Esportives Municipals (IEM) Elisa Badia en horari de dissabtes de 17 a 20h. El club té la seva seu, on realitza el seu programa d’ensenyament diari, ubicat a l’avinguda Montserrat, 108.
Per la seva banda, el Club Esportiu Barberà Ciutat de Patinatge realitzarà la seva formació en patinatge a l’IEM Maria Reverter de dilluns a divendres de 15:15 a 20h, dimecres de 10:15 a 17hi de 19 a 20h; i dissabtes de 9 a 14h (cada 15 dies).